BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
kata kata ::
kehidupan ku ini tidak seindah yg anda sangka...
penderitaan, keperitan, kesedihan, kepiluan, kesakitan, kekecewaan,
tidak pernah berada jauh dari ku...
andai kata anda belum mengenali diriku sebenar,
jangan mudah kau membuat persepsi sendiri...

sukar utk saya memaafkan org yg telah memburuk buruk kn saya.
terutama apabila mentaburi fitnah pda saya.
tetapi, saya tak terlalu kejam. saya maafkan org yg meminta maaf.
saya ingat apa yg telah anda lakukan pda saya. dendam sampai matii.
.i am so emotinal.

Khamis, 3 Disember 2009

Ya Rabbi ! Addicted sgguh !


tolong tolong...
eh... siyez ni, tolong la..
die da tak tahan sangat...
dah ketagih dah tuh !
tolong, nk buat mcm mane ni?
kite kne buat ape ? bagaimana ?
aduuuuuhhhhhh.......

foto ini sbgi perhiasan smate mate...!

hahahahaha :D :D :D
ayat kat atas tu pon hanye perhiasan smate mate...
ade la bdak ni.. mmg dah addicted sgguh laa..
smpi kwn die kate "da level tggi pon nk tggi lgi?"
ermm.. dah la dok asyik main saje game tu..
smpi mengira keuntungan plak tu...
rjin sungguh la ank Arijan ni... huhuhu

see.. see.. mengira keuntungan...
tau tak knape ain mengira profit ?
sbb budget suda larik... duet tggl skit..
afta renovate cafe jdi Elmo's Besfrend.. bocor..
dan sbb itu juga la ain mnta org jdi neighbor ain..
spaya senang nk kutip money...
tu la.. mmg dah ketagih sgt !

apa apa pon ini la pekejaan ain coti skolah..
org pegi crik keje kat kdai susa payah..
ain dok dpan komputer smbil keje..
mcm la dpt duet gaji.. haha
is juz for fun saje laa... tak slah kn?

psstt... jdi neighbor ain tau tau ! please...

2 ulasan:

cAndLe iN tHe wiNd.. berkata...

adik ain, ape yg adik nak mintak tolong? akk dah try add adik kat ym.. but u never reply me.. why?

Nurul Ain Izzatti Arijan berkata...

ye ke ? tade dpt pon..